Mag ik mijzelf even voorstellen?

Mijn naam is Richard Houtman.
Sinds begin 2021 heb ik de fotografie weer opgepakt.
De camera’s en lenzen weer afgestoft en ben weer gaan fotograferen.


Het liefst fotografeer ik op een natuurlijke wijze, dus geen standaard geposeerde foto’s, maar echte momenten en zo spontaan mogelijk.

Ik vind het erg leuk om mensen, huisdieren en dieren in de vrije natuur op de gevoelige plaat vast te leggen. Maar ook de natuur en landschappen zijn erg leuk. Ook de mens is een leuk onderwerp en daar wil ik zeker mee verder, zoals portretfotografie.

Zo af en toe pak ik mijn camera’s en ga gewoon op pad en dan zie ik wel wat er zoals op mijn pad komt.
Mocht je mij onderweg tegenkomen, en je wilt dan ook een foto van jezelf, je gezin, of je huisdier(en), schroom dan niet en spreek me gewoon aan.

Bij sommige evenementen werk ik samen met een tweede fotograaf. Twee paar ogen zien per slot van rekening meer dan 1.

Trouwens, om mijn portfolio uit te breiden ben ik ook nog op zoek naar modellen (M/V) die het leuk vinden om op de foto gezet te worden. Dit zal geschieden op Time For Photo basis, oftewel zonder vergoedingen. Jij krijgt mooie foto’s en ik mag er een aantal van publiceren voor promotie doeleinden.

Mocht je meer informatie willen, of je wilt een fotoshoot aanvragen, neem dan via het contactformulier contact met me op. Ik doe mijn best om ontvangen emails binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Sinds 2023 is RFH Fotografie een samenwerkingsverband aangegaan met W-Arts Fotografie uit Wezep
Grote kans dus dat je ons samen tegen komt op evenementen etc.

(De logo’s van RFH Fotografie zijn gemaakt door Michelle Janssen)

©RFH Fotografie